nl
Inloggen


Inloggen Registreer
X

Er zijn nog geen producten in uw winkelwagen geplaatst.

Mijn naam is Wendy Rose. Heks, curandera, conjure specialist, shamanistic hedgewitch, rootworker en Espiritista medium. Een hele lijst. Ik ben geruime tijd werkzaam in mijn eigen webshop. Jarenlang, tot op de dag van vandaag, volg ik trainingen  op het gebied van espiritisme, magie, hekserij en alles wat zich bevind tussen de werelden. Ik voel me het meest verbonden met sjamanistische hekserij, waarbij alles bezield is, een eigen leven heeft en waar we mee kunnen communiceren in dromen, tijdens trance reizen en via de kleine boodschappen in het dagelijks leven. Ik kom uit een traditie met een sterke verbondenheid met voorouders, spirits en ongezien leven. We staan op de schouders van onze voorouders om naar onze Goden te kunnen reiken.

Mijn specialiteit is alles op het gebied van " jinxes, curses en hexes", in combinatie met communicatie met het ongeziene. Het is iets wat ik nooit licht heb genomen, en het is een pittige specialiteit. Ik heb het altijd een beetje voor me uit geschoven en ik heb het zelfs een tijd geprobeerd te negeren.

Als kind ben ik erg bang geweest voor deze wereld, ik heb tot diep in mijn volwassenheid met het licht aan geslapen. Maar ik heb er nooit helemaal aan kunnen ontsnappen. Ik heb in huizen gewoond met flikkerende lampen, water druppels op spiegels en voorwerpen die soms door het huis vlogen. Toch bleef deze wereld aan mij trekken.

Eens waren we op onderzoek in een verlaten psychiatrisch ziekenhuis. Ik raakte de groep kwijt, en ik kon met geen mogelijkheid een uitgang bereiken. Kamer na kamer zat dicht, en open ramen kwamen uit op afgesloten oude tuinen. Ik ben gaan zitten en heb een beetje tabak geofferd, en ineens liep ik zo naar buiten. In de periode erna was mijn angst voor deze wereld niet weg, maar ik kreeg er vrede mee om me te bewegen in deze wereld. Van bang, naar ongemakkelijk, naar op mijn plek.....

Vervloekingen en spirits, energetisch verontreinigde ruimtes, zwarte magie en vervuilde energie, het zijn eigenlijk twee verschillende onderwerpen, twee verschillende specialisaties die samen komen op mijn pad. Omdat voor mij de 'oplossing' vaak uit dezelfde bron komt: reinigen, verwijderen, kalmeren en tot rust brengen. Op een dag besefte ik me dat ik niet eens meer na hoef te denken en automatisch handel bij mensen, huizen en situaties.

Het verwijderen van vervloekingen, energetisch verontreinigde ruimten en zwarte magie zijn geen kleine onderwerpen. En deze zaken zijn ook niet zomaar op te lossen met een gesprek en het rondlopen met brandende salie. Helaas lopen er veel mensen rond in het wereldje die wel het één en ander oppikken, maar niet doordringen tot de kern van het probleem. En dan heb ik het over de goedbedoelende mensen……Ik heb hier twee blogs over geschreven: Lees hier en hier.


Hoe ziet een consult cyclus er uit:

We starten met een diagnose sessie om te bepalen waar je tegenaan loopt. Is het persoonlijk om je heen? Voel je ongewenste zaken in je huis? Ongeacht wat er daadwerkelijk aan de hand is, jij ervaart wat je voelt, ziet en meemaakt. We vinden een oplossing, want je wilt gewoon je leven kunnen leiden zonder een vervelende omgeving of gevoel. Ik ga blanco in deze gespreken. Als je mijn blogs hebt gelezen dan weet je dat ik niet afga op wat andere mensen hebben gediagnosticeerd. In bij mij ga je ook altijd met een oplossing naar huis, en niet met een berg problemen die een ander medium op moet lossen. Mijn motto: “wat je diagnosticeert moet je ook oplossen”.


De reiniging.

Dit kan gaan om een persoonlijke reiniging, een huisbezoek of een advies waar je zelf mee aan de slag kunt. Jij moet je er prettig bij voelen, en ik natuurlijk ook. Maar ook een mogelijkheid: de spirit waar je bang voor bent kan een te enthousiaste voorouder of helper zijn. Terwijl jij ’s nachts geen oog dicht doet probeert diegene er voor je te zijn. Een voorbeeld: toen mijn zusje beviel stonden al onze voorouders blij rond haar bed, mijn zusje kreeg er de kriebels van. Ik heb een plekje gemaakt waar onze voorouders konden samenkomen, en waarbij mijn zusje gewoon weer kon slapen ’s nachts. Soms is het een kwestie van afspraken maken. En soms moet het gewoon weg.

Het nagesprek.

Dit kan vrij snel na de reiniging plaatsvinden, maar ook enkele weken erna. Soms is één sessie niet genoeg, maar het streven is om de situatie op te lossen binnen de cyclus “diagnose, reiniging, nagesprek”. Soms moet de energie een beetje bijgestuurd worden, maar vaak ook is de situatie opgelost. Na de reiniging krijg je een praktisch advies mee waarmee je zelf aan de slag kunt. Standaard reinigen, zeker voor mensen met gevoeligheid en een geschiedenis  met verschillende vormen van energie, is een belangrijk onderdeel van het dagelijks leven. Ik geef je adviezen hoe je dit gemakkelijk kunt toepassen in je dagelijks leven waar je al druk genoeg bent.

Wil je meer informatie? Laat een berichtje achter via het contactformulier, dan kijken we samen naar je situatie.

 


Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.