nl
Inloggen


Inloggen Registreer
X

Er zijn nog geen producten in uw winkelwagen geplaatst.Magische oliën worden gebruikt voor het zalven van voorwerpen of tijdens magisch werk. Denk hierbij aan het zalven van kaarsen, amuletten, athames, zwaarden en talismans. Maar er zijn meerdere mogelijkheden voor gebruik. Denk hierbij aan een vervanging van wierook, het zalven van spell briefjes, petities en het gebruik van olie als magische parfum.

Het gebruik van magische olie gaat terug tot in de oudheid. Ze worden gezien als gebeden naar het hogere, een vraag om hulp maar ook als heilig offer aan de Goden.

 
Intentie of spreuken?


Een belangrijk gebruik van magische olie is het versterken en focussen van je intentie voor een specifieke taak, meestal je rituele doel. Geur kan op een dieper niveau werken dan woorden kunnen doen. Je kunt hierdoor je magische energie versterken, naast je spreuken en andere woorden. Je werkt met een diepe energie die de taal overstijgt.

Een eenvoudig gebruik is het zalven van de huid als een parfum, maar ook een gezalfd zakdoekje bij je dragen wordt veel gezien. Deze wijze van gebruik is erg effectief. Je vergeet vaak dat je de olie draagt en de geur kan haar werking doen in je onderbewuste energie. Je gebruikt de olie als een sigil.

Je kunt magische olie gebruiken als hulp voor je focus of ondersteuning van je energie door de dag heen. Je denkt niet altijd bewust aan je doelen die je wilt bereiken, maar de geur herinnert je onderbewuste aan het magische werk waar je mee bezig bent. De geur van de olie opent de weg voor je energie om te kunnen stromen richting het doel wat je wilt bereiken.

 
Law of Attraction

Magische olie werkt als een baken voor energie die je aan wilt trekken. Positieve energie trekt positieve energie aan. We noemen dit de magische ‘law of attraction”. Maar geur wordt ook gebruikt voor het afweren van energie waar je niet op zit te wachten. Bijvoorbeeld van personen maar ook van alles wat tussen deze en de andere wereld beweegt. Magische olie is dus geschikt voor het vormen van je eigen energie.

Je kunt magische olie ook gebruiken op andere personen om hen te bewegen te doen wat jij graag ziet. Geef een magische olie cadeau welke de ander kan gebruiken als parfum, of zalf een zakje en geeft deze aan de persoon die je magisch wilt beïnvloeden. Je kunt hier zo creatief mee zijn als je zelf wilt. Alle oliën in de winkel zijn geschikt om te branden op een olie brander met een beetje water, ook een leuk cadeau!

 
Zelf aan de slag


Alle oliën in de winkel zijn al geladen met kracht. Van zowel de kruiden als door het proces van het maken van de olie. Maar je zult zelf ook aan de slag moeten. Magische olie is geen aspirine die je slikt en vervolgens ga je wachten op resultaat. Je zult de olie moeten dragen met een intentie, kaarsen moeten zalven met een spreuk of een petitie of spreuk briefje moeten schrijven met de olie om tot resultaat te kunnen komen.

Magische oliën, net als elixirs, mojo’s, washes en zepen zijn een Ondersteuning in je magisch werk om tot resultaten te kunnen komen. Je huis wordt ook niet schoon door de stofzuiger in de kamer te zetten en met een wijntje op de bank te gaan zitten wachten tot de boel opgeruimd is. Magisch werk heeft tijd nodig om tot een volle werking te komen. En is afhankelijk van de tijd, energie en vertrouwen die je zelf geeft aan je magische werk. De ene keer zie je binnen een paar dagen resultaat. Andere keren zul je enige maanden moeten wachten of je werk opnieuw moeten doen.

 
Karma of ment to be?

Soms zie je geen resultaat. Dit heeft vaak met intentie te maken en de aandacht en vertrouwen die je geeft aan je werk. Maar soms is iets gewoon niet de bedoeling en kun je op je hoofd gaan staan, je zal geen resultaten boeken. Een ieder loopt op zijn of haar pad, op het moment dat hij of zij daar moet zijn. En is acceptatie of omgaan met de situatie je doel in je leven op dat moment.
 
 
Het laden van je olie

Je kunt je olie laden door deze even tegen je derde oog te houden, de geur op te snuiven en tot je door laten dringen, de energie te focussen door aanraking met je athame, een cristal, je tarot kaarten of even een nachtje op de aarde te laten rusten. Ook een tijdje in maanlicht, zonlicht of naast een bakje water plaatsen is een goede manier van opladen.

Voorbeelden van laden zijn je geld olie naast wat muntjes plaatsen, je liefdes olie plaatsen naast een foto van je geliefde of je meditatie of diviatie olie plaatsen naast je divinatie kaarten.
 

Een eenvoudige spell

Deze website heeft een spell archief. Dit is natuurlijk een proces van jaren en vele uploads.  Per product vind je een specifieke gebruiksaanwijzing. Staat je product er nog niet bij? Dan is dit een eenvoudige spell, die je kunt gebruiken voor alle magische oliën en magische doelen.


Benodigdheden

    Een witte kaars
    Je olie
    Pen en papier

Zalf de kaars met de olie en steek de kaars aan. Denk aan je magische doel.

Schrijf op je papier wat je wilt bereiken. Schrijf dit in toekomstige tijd, alsof het al is gebeurt. Gebruik geen woorden als “niet, geen, alle, wel” etc. “ik ben gelukkig in de liefde” klinkt beter dan “ik ben niet meer alleen”. Je kernwoorden in de eerste zin zijn gelukkig en liefde, in de tweede zin meer, niet en alleen. Je wens formuleer je dus aan de hand van kernwoorden.

Zalf je briefje met de olie en vouw hem dicht. Wil je dat je iets overkomt dan vouw je het papiertje naar je toe. Wil je ergens vanaf dan vouw je het briefje dicht van je af. Denk nog steeds goed aan je wens.

Verbrand het briefje in je kaars. Leg de asresten naast je kaars. Brand je kaars in één keer op of gedurende een paar dagen. Staar rustig in de vlam en denk aan je wens. Begraaf de kaarsresten en asresten in een plant in je tuin dichtbij je huis als je iets wilt verkrijgen. Gooi het zo ver mogelijk weg van je huis in water als je ergens van af wilt.

Wees ook hier creatief in. Voor liefde en bescherming kun je een kopie van een foto maken van je geliefde, of je vijanden. Print een foto van een geld biljet uit als je geld magie doet. Je hebt veel mogelijkheden.

 
Ja maar......

Ik krijg veel ‘ja maar’ mails: ik heb geen tuin, geen planten, geen kaarsen, ik heb geen tijd om iedere dag een kaars te branden. Ik vind het te koud om naar een prullenbak te fietsen”, en nog heel erg veel variaties. Denk nog eens terug aan het eerdere stukje ”magie is geen magisch aspirientje, je zult zelf ook moeite moeten doen”. Heb je geen zin, geen tijd of geen behoefte om aan de slag te gaan met magie, doe het dan vooral niet.

 


Weergave:
  1 / 2  Bezig met laden...
Blessing Olie
€ 4,90

Prijs per stuk

Reversing Olie
€ 4,90

Prijs per stuk

Uncrossing Olie
€ 4,90

Prijs per stuk

Fiery Wall Olie
€ 4,90

Prijs per stuk

Van Van Olie
€ 4,90

Prijs per stuk

Mastery Olie
€ 4,90

Prijs per stuk

Shut Up Olie
€ 4,90

Prijs per stuk

Prosperity Olie
€ 4,90

Prijs per stuk

   1  2  


Alle manuals:
 


Kom je er nog steeds niet uit? Vul dan het contactformulier in en je ontvangt zo snel mogelijk een reactie!
 


Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.