nl
Inloggen


Inloggen Registreer
X

Er zijn nog geen producten in uw winkelwagen geplaatst.

Heksen spreuken, of spells, zijn teksten, meestal op rijm, die je gebruikt als je iets wilt veranderen in je situatie. Spreuken maken gebruik van je wilskracht, ook wel intentie genoemd, om de perfecte omstandigheden vorm te geven voor wat je wilt dat er gebeurt. De eerste stap is het neerzetten van je intentie en dit doe je door te visualiseren. Met je verbeelding en met een sterk gevoel.


Spreuken moeten grond kunnen krijgen in de fysieke wereld, en dat geld voor alle soorten magie. Denk aan het vinden van een baan tijdens geldmagie, het vinden van een geliefde tijdens liefdesmagie of het leven in een fijn huis met een goede sfeer tijdens beschermende magie. De artikelen die je gebruikt tijdens je spells helpen je om je intentie te versterken. De visualisatie geeft de uitkomsten grond in de wereld.

Magie is geen aspirientje die je slikt waarop de uitkomst vanzelf plaats vind. Het is een samenspel van je intentie neerzetten met je magische artikelen en het vorm geven, gronden) van de uitkomst door middel van het visualiseren van de uitkomst. Je spreuk in rijm zelf is hetgeen wat alles bind.

Nu begrijp je ook waarom het werken met bijvoorbeeld de ritmen van de maan zo belangrijk zijn. Maar ook waarom je bepaalde energie op bepaalde dagen doet. Zoals bijvoorbeeld liefdesmagie op een vrijdag. Of waarom je zoveel tijd besteed aan het goed zalven van een kaars. Deze energieën zijn een sterke katalysator in het versterken van zowel je intentie als de uitkomst.Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.