nl en
Inloggen


Inloggen Registreer
X

Er zijn nog geen producten in uw winkelwagen geplaatst.

bountiful hoodoo supplies
Bountiful Cleansing Set

Deze set is een sterke helper in een leven van voorspoed rijkdom welvaart en geluk.

€ 14,90
Prijs per stuk

Voorraad : 7

Het aantal Spaarpunten dat u voor dit product ontvangt is 1

Bestanden bij bestelling:

Magische Olie Manual

Aantal: 
Bestellen
Op verlanglijst
 

Bountiful is gebaseerd op de hoorn des overvloed en de rijke gaven uit het leven. Met de oogstfeesten van Litha en Lughnasadh in het achterhoofd zijn alle poeders en kruiden geselecteerd om een energie van welvaart en welbevinden aan te trekken.

Ander gebruik van de bountiful is het reinigen en zegenen van je huis of bedrijf. De set helpt goed tegen het verwijderen van negatieve energie, jaloezie, magie en vervloekingen. Daarnaast wordt Bountiful gebruikt voor het aantrekken van geluk, voorspoed, liefde en gezondheid.
 

In deze set vind je:

  • Drie sets kaarsen
  • Een magische wash
  • Een magische parfum

Zelf toevoegen:
  • Een neutraal geurende vloeibare zeep
  • Een lapje stof of buideltje

Seven Day Cleansing
 
  • Dag 1 t/m 6, stap I: zalf een kaars met de parfum en steek deze aan, bij voorkeur in je badkamer. Deze laat je tot de helft opbranden terwijl je de reiniging uitvoerd. De volgende dag gebruik je de andere helft en zalft deze opnieuw. Bewaar de kaarsresten in je lapje of buidel.
  • Dag 1 t/m 6, stap II: voeg een theelepel wash toe aan een neutrale vloeibare zeep. Was jezelf met het zeepmengsel terwijl je focussed op je einddoel. Laat jezelf opdrogen aan de lucht. Besprenkel jezelf met de parfum. Doof je kaarsje.
  • Dag 7, stap I: zalf de laatste kaars met de parfum en steek deze aan, bij voorkeur in je badkamer. Deze kaars laat je helemaal uitbranden terwijl je de reiniging uitvoerd.
  • Dag 7,stap II: voeg een theelepel wash toe aan een neutrale vloeibare zeep. Was jezelf met het zeepmengsel terwijl je focussed op je einddoel. Laat jezelf opdrogen aan de lucht. Besprenkel jezelf met de parfum.
  • Dag 7, stap III: neem je verzamelde kaarsresten in je lapje of buideltje. Knoop of vouw deze dicht met de woorden: " if harm none, so mote it be " en besprenkel met de parfum. Begraaf het buideltje in een park of bos, loop weg en draai je niet meer om.

De parfum en wash zijn te gebruiken voor verschillende seven day cleansings. Nog een keer de cleansing doen? Dan bestel je alleen de kaarsjes los. Je eerste cleansing? Bestel dan de hele set.

Deze cleansing is zeer geschikt als reiniging in de eerste weken van het nieuwe jaar, en voor een reiniging tijdens de wassende maan.


Meer informatie over het gebruik van washes lees je hier.
Meer informatie over het gebruik van colognes lees je hier.
Meer informatie over het zalven van kaarsen lees je hier.
Meer informatie over het werken met maanmagie lees je hier.

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.