nl
Inloggen


Inloggen Registreer
X

Er zijn nog geen producten in uw winkelwagen geplaatst.

Wishes Luck Supplies
Wishes Olie

De olie is geschikt voor al je wensen op het gebied van liefde, rijkdom, voorspoed en overvloed en alles wat je maar een wensen kunt bedenken.

€ 4,90
Prijs per stuk

Voorraad : 4

Bestanden bij bestelling:

Magische Olie Manual

Aantal: 
Bestellen
Op verlanglijst
 

De olie is geschikt voor al je wensen op het gebied van liefde, rijkdom, voorspoed en overvloed en alles wat je maar een wensen kunt bedenken. Sprenkel een beetje op je persoonlijke bezittingen om een sfeer van overvloed en voorspoed te creëren. Sprenkel een beetje in je badwater of je wasmachine om geld, welvaart en voorspoed aan te trekken. Dit is een olie met een sterke positieve energie.

Laat al je wensen uitkomen met deze bijzondere olie!

Magische olie kan gemakkelijk op iedere plek worden verspreid. De magische intentie van de olie vind haar weg bij de plaatsen en personen die je wilt beinvloeden.

Magische olie wordt beschouwd als een oude magische ambacht en ze kennen vele toepassingen. Zalf kaarsen door een beetje olie op je hand te druppelen en vervolgens je kaars mee in te wrijven.

Je kunt magische olie gebruiken om briefjes met spreuken, amuletten, of vele andere zaken zalven en magisch bewerken door er een beetje olie op te druppelen of wrijven.

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.