nl
Inloggen


Inloggen Registreer
X

Er zijn nog geen producten in uw winkelwagen geplaatst.

Van Van Hoodoo
Van Van Olie

De olie wordt gebruikt om de weg vrij te maken in situaties die zijn vastgelopen. Zodat de energie weer vrij kan stromen om succes te hebben op je levensgebieden.

€ 4,90
Prijs per stuk

Voorraad : 4

Aantal: 
Bestellen
Op verlanglijst
 

Ik werk graag met traditionele hoodoo olies en de VanVan klassieker mag hier natuurlijk niet ontbreken. Je ziet vaak dat een (synthetische) vanille wordt gebruikt, dit echter is het klassieke recept met de originele ingrediënten: de 5 grassen van VanVan waaronder citronella en lemongras.

De olie wordt gebruikt om de weg vrij te maken in situaties die zijn vastgelopen. Zodat de energie weer vrij kan stromen om succes te hebben op je levensgebieden. Een heldere communicatie, purificatie en reiniging voor een ritueel zijn mogelijkheden van gebruik. De olie kan gebruikt worden als een parfum olie om invloedrijke en positieve mensen aan te trekken. Voeg een paar druppels van je olie toe aan je sopjes.

Ook dit is een all round olie en is zeer veelzijdig in gebruik!


Magie met Van Van

Voeg Van Van olie toe aan je sopwater om het huis te reinigen en alle negativiteit van het huis te verwijderen. Zalf je handpalmen met Van Van olie voordat je naar een sociaal evenement gaat om invloedrijke mensen te ontmoeten en ze voor je in te nemen. Zalf kaarsen met Van Van olie en brand ze voor gelukkige resultaten in liefde (rode kaarsen) of geld (groene kaarsen).

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.