nl en
Inloggen


Inloggen Registreer
X

Er zijn nog geen producten in uw winkelwagen geplaatst.

Follow me Boy Hoodoo
Follow Me Parfum

Voor een ieder die een geliefde zoekt die maar één ding in zijn of haar hoofd heeft. Voor sterke mannen en vrouwen die op zoek zijn naar een zachtaardige liefde.

€ 7,90
Prijs per stuk

Voorraad : 4

Aantal: 
Bestellen
Op verlanglijst
 

Dit recept is geschikt voor het aantrekken van een lieve, trouwe en zachtaardige geliefde. Een zachtmoedige geliefde die door de branding voor je gaat om je de sterren van de hemel te laten zien. Voor een ieder die een geliefde zoekt die maar één ding in zijn of haar hoofd heeft. Voor sterke mannen en vrouwen die op zoek zijn naar een zachtaardige liefde.

Gebruikt als parfum, voor kaarsen magie en het creëren van magische zakjes. het is een heerlijke geurende parfum met diverse mogelijkheden.

Graaf een gat in je achtertuin van enkele centimeters diep. Begraaf wat haren, nagels of kleding van je geliefde met de woorden "volg mij". Zeg dit met een luide stem. Bedek het gat terwijl je visualiseert hoe je geliefde achter je aanloopt. Herhaal de woorden een aantal keer, oneven. Loop terug naar je huis terwijl je de parfum in je eigen voetstappen druppelt terwijl je de woorden "volg mij" herhaalt. ga je huis binnen en kijk niet om.

Wil je het eenvoudiger: ets de naam van je geliefde in een kaars en zalf deze met de parfum. Steek de kaars aan en visualiseer hoe je geliefde je volgt.

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.