nl en
Inloggen


Inloggen Registreer
X

Er zijn nog geen producten in uw winkelwagen geplaatst.

Fiery Wall Hoodoo Powder
Fiery Wall Poeder

Fiery Wall is een geweldige bescherming tegen negatieve invloeden en is gemaakt van een mix van beschermende en afwerende kruiden en planten.

€ 3,90
Prijs per stuk

Voorraad : 0

Dit product is niet uit voorraad leverbaar

Op verlanglijst
 

Deze hoodoo klassieker is nu ook verkrijgbaar bij Wendy Roses Brews, geleverd als handige poeder. Deze poeder bevat alle ingrediënten ter bescherming van kwade bedoelingen en mensen, kwaadsprekerij en is een sterke bescherming in diverse situaties.

Fiery Wall is een geweldige bescherming tegen negatieve invloeden en is gemaakt van een mix van beschermende en afwerende kruiden en planten. Deze bescherming valt binnen de werking van deze poeder: bescherming vanuit het element vuur, tegen vervloekingen en bezweringen, pech, kwaadsprekerij en zwarte magie.


Fiery Wall magie

Schrijf de naam van degene die beschermt dient te worden op een papiertje en besprenkel deze met de poeder. Draag het papiertje bij je. Zalf je ramen, deuren, auto en alle plaatsen waar je beschermt wilt worden. Zalf kaarsen, juwelen, je schoenen en handen. Zeer geschikt als beschermende parfum poeder.

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Hoi,

We zijn met vakantie van 1 juni t/m 1 juli 2019! Onze klantenservice is beperkt bereikbaar gedurende deze periode.