nl en
Inloggen


Inloggen Registreer
X

Er zijn nog geen producten in uw winkelwagen geplaatst.

Domination Hoodoo
Domination Poeder

Deze poeder wordt gebruikt voor het domineren en controleren van anderen. Dit is een zeer krachtige poeder met een erkende werking.

€ 3,90
Prijs per stuk

Voorraad : 5

Bestanden bij bestelling:

Manual Poeders

Aantal: 
Bestellen
Op verlanglijst
 

Deze poeder wordt gebruikt voor het domineren en controleren van anderen. Dit is een zeer krachtige poeder met een erkende werking. Gebruikt in werk en relatie situaties tijdens competitie en alle andere situaties waarin je wilt dat een ander jouw weg volgt.

De poeder versterkt je wilskracht en je capaciteiten om anderen te domineren met een sterk gevoel en uitstraling van kracht en vertrouwen.Zalf een kaars met de poeder of sprinkel op de plek waar je je magisch werk doet.


DominationSpells:

Plaats wat poeder in schoenen of op het pad van je vijand waarbij hun voeten in aanraking komen met het poeder. Zalf kaarsen met de poeder om je vijanden te vervloeken en gooi de resten op het kerkhof zodat zij daar ook terechtkomen. Sprenkel wat van de poeder op een foto van je vijand en bind deze dicht met zwart koord. Begraaf diep in de aarde.

Vergeet niet om jezelf te reinigen met een goede wash na het gebruik van deze poeder om het krachtige kwaad van deze hoodoo vloek van je af te spoelen.

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.