nl
Inloggen


Inloggen Registreer
X

Er zijn nog geen producten in uw winkelwagen geplaatst.Voordat je verder gaat lezen wil ik je adviseren om eerst de gebruiksaanwijzingen van magische olie en magische poeder te lezen. De energetische en magische basis van geur en gebruik van colognes in deze winkel zijn redelijk gelijk aan het gebruik van poeders en olie. Vaak is het een voorkeur wat je prettig vind om mee te werken. Sommigen zalven liever een kaars met een cologne dan met een poeder of olie.

Heb je beide gebruiksaanwijzingen al gelezen? Dan kun je hier meer vinden over het gebruik van colognes.


Fluid Condensers

De officiële naam van een cologne is een ‘fluid condenser’. Zelf kies ik voor de naam cologne, of waters, hoewel de recepten in deze winkel dezelfde magische basis en achtergrond hebben als de ‘fluid condenser’. Een ‘fluid condenser’ kent een vaste en een vloeibare vorm. Alle cologne in deze winkel zijn vloeibaar. De term cologne is mijn persoonlijke voorkeur en hiermee spreek ik over alles wat men officieel ziet als een vloeibare “fluid condenser”.  Een cologne spreekt natuurlijk meer tot de verbeeldingen dan een ‘fluid condenser”.

 
De basis

Een cologne heeft een basis van water en andere ingrediënten.  Deze worden magisch bewerkt gedurende een bepaalde periode om de juiste magische correspondenties te verkrijgen. De cologne wordt gezien als een baken voor het aantrekken van spirit en magische energie. In tegenstelling tot bijvoorbeeld een magische olie, bevat een cologne naast kruiden vaak ook edelstenen, een concentraat van poeders, voorwerpen en andere symbolieken. Colognes, of fluid condensers, kennen haar wortels in de talisman magie. Mesmer, Dee en Randolph hebben zeer uitgebreide literatuur geschreven over dit onderwerp.

Er zijn verschillende manieren om een cologne te maken. Men kan ingrediënten weken, koken, een infusie maken en daarnaast kent met naast water ook diverse vormen van alcohol als basis. Iedere cologne is anders en een kenner herkent de maker en procedures terug van bekende en minder bekende recepten. Het maken van colognes wordt gezien als magisch vakwerk en gaat veel verder dan het mengen van ingrediënten tijdens de volle maan.

Een belangrijk verschil met een cologne en een mengsel zoals een magische olie of een tinctuur is de toevoeging van metalen en harsen. Goud als metaal heeft natuurlijk een hogere status dan metalen als tin, brons of andere metalen.  Bloed en sperma worden gezien als goede vervangers van goud of goud poeder. Hoewel de meeste magische oliën ook tijd nodig hebben om te rijpen, is het maken van een cologne een heel specifiek proces. De rijping en tot volle wasdom komen van de magische kwaliteiten van de cologne is een heel specifiek gestuurd proces.     

Je kunt de cologne uit deze winkel gebruiken met de eenvoudige olie spell uit de olie gebruiksaanwijzing. Vervang de olie voor de cologne en volg de rest van de beschrijving. Daarnaast gelden ook alle andere voorkomende voorbeelden uit deze gebruiksaanwijzing. Hier volgen nu enkele voorbeelden voor het werken met een cologne volgens de elementen leer.

 
Colognes volgens de elementenleer


Element Vuur
Neem een ​​stukje vloeipapier of linnen, bevochtigen met de cologne terwijl je je concentreert op je doel. Schrijf desgewenst je magische doel op het papiertje. Concentreer je net zo lang tot je je aandacht verliest. Verbrand het papiertje of het linnen en concentreer je opnieuw op je doel terwijl het papier brand. Door het vuur en de cologne, in combinatie met je gedachtekracht komt de magische energie vrij.  Blaas de as naar het zuiden.

Geschikt voor: liefdesmagie, vriendschapsmagie, geldmagie, opheffen vloeken, transformatie


Element Lucht
Neem een ​​metalen bakje en giet er voldoende water in om de bodem af te dekken. Voeg een paar druppels toe van je cologne. Concentreer je op je verlangen als je kijkt in het water. Zet je bakje op het fornuis en laat de geladen vloeistof verdampen. Concentreer je op de damp en laat je wens meevoeren door het element lucht. Doorgaan totdat al het vocht is verdwenen.

Geschikt voor: loslaten, genezing, bescherming, opheffen vervloeken, reinigen


Element Water
Neem een ​​nieuw, ongebruikt bakje (glas - geen plastic) en vul deze met water. Fles water, heilig water, regen of lente water hebben een voorkeur.  Voeg wat van je cologne toe aan het water. Concentreer je op je verlangen als je kijkt in het water. Wanneer je concentratie breekt, is het water geladen. Gooi nu het water in een rivier, terwijl je denkt hoe blij je bent dat je verlangen is opgenomen door het water element.

Geschikt voor: liefdesmagie, loslaten, genezing, transformatie, reinigen, dromen, meditatie


Element Aarde
Er zijn twee manieren van gebruik: je neemt een glazen flesje water en voegt daar een paar druppels cologne aan toe. Deze druppel je in de aarde van een plant. Of je gooit rechtstreeks wat water op de aarde (bij voorkeur op een plek waar geen mensen lopen!) met een paar druppels cologne erbij. Je moment van concentratie op je doel vind plaats tijdens de handeling zelf: het schenken in de fles of op de aarde zelf.

Geschikt voor: geldmagie, voorspoed, bescherming, loslaten, transformatie

 Alle manuals:
 


Kom je er nog steeds niet uit? Vul dan het contactformulier in en je ontvangt zo snel mogelijk een reactie!
 


Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.